18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Ortaca Bld.Spor'dan kurbanlı açılış

ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI

Muğla Süper Amatör Kümede güçlü rakipleriyle mücadele edecek olan Ortaca Belediye Spor yeni sezonu kurban keserek açtı. Belediye Spor takımı Teknik Direktör Salih Aybey, genç ve yıldız takımı ise, Vahit Gökşen nezaretinde çalışmalarına başladı.

Yeni futbol sezonu açılışında konuşan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; “Bütün gençlerimize spor yaptırmanın onurunu yaşıyoruz. Bizim amacımız bütün branşlarda gençlerimize spor yaptırabilmektir. Bugün gelinen noktada; bunun gerçekleştiğini görüyoruz, bundan da memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca kulüp başkanımız Metin Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Spor bildiğiniz gibi, hem ruh, hem beden sağlığı için yapılan bir eylem. Tabii ki sporun içinde yarışma da var. Ama öncelikli olarak beden ve ruh sağlığımız için yaptığımız düşünürsek, yarışmanın düşmanca değil, dostluk içinde geçmelidir. Hayırlı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Açılış törenine katılan Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal da Ortaca’da spora emek veren herkese teşekkür ederek “2009-2010 yılında değişik branşlarda başarılar elde ettik. Bugün burada sadece futbolun açılışını yapmıyoruz, aynı zamanda voleybolcularımız, atletlerimiz, tenisçilerimiz var. Futbol göze hoş gelen, tribünleri dolduran ve coşturan bir spor dalı. Bunun yanında voleybolun, atletizmin, tenisin, basketbolun ve diğer spor dallarının da olması gerekiyor. Yarışmalar dostça, çentilmence geçmeli. Sporda ve yarışmalarda mutlaka kazananda kaybedende olacaktır. Amaç burada yarışmaktır” diye konuştu.

ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI
ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI
ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI
ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI
ORTACA BELEDİYESPOR YENİ SEZONU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 10:20:01
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 10:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?