30
Mayıs
2024
Perşembe
ORTACA - MUĞLA

Ortaca İlköğretim okulunda seçim

Ortaca İlköğretim Okulu’nda yeni okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri yapılan seçimle belirlendi.


Ortaca İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan seçimde konuşan Ortaca İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hikmet Uslan; “ Ortaca İlköğretim okulu 850 öğrenci, 36 öğretmeni, 4 adet hizmetlisi olan ilçemizin en büyük ilköğretim okuludur. Bizler, okul aile birliği ve velilerimizle beraber okulumuzu eğitime hazır vaziyete getirmek için uğraş vermekteyiz. Bütün velilerimiz elektronik ortamdan faydalanarak öğrencilerinin notlarına takip etme imkanına sahiptirler. Bu konudaki çalışmalarımız hala devam etmektedir.

Okulumuzun kamera sistemi mevcut olup, kimlerin okul içerisine girip, çıktıkları kayıt altına alınmaktadır. Bunun yanında okulumuz dersliklerinde klimasız ve bilgisayarsız sınıfımız yok denecek kadar azdır. Bunları da önümüzdeki günlerde çözerek sınıfların aynı standartlarda olmasını sağlayacağız” dedi.
Konuşmaların ardından seçimlerde okul aile birliği yönetim kurulu faaliyet raporlarını okudu. Denetim kurulu üyesi yapılan faaliyetlerin yerinde olduğunu bildirerek oya sunuldu. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin raporları oy birliği ile kabul edildi.


Yapılan seçim sonunda Yeni Yönetim Kurulu’na Hikmet Uslan, Derya Gün, Zafer Dağdelen, Hasan Kaya, Ayşe Bakar, Mehmet Güzel, Ayla Uzundemir ve Ayşe Nur Baran secilirken. Denetim Kurulu Üyeliklerine de Durmuş Acar, Erdal Doylan, Fatma Kahraman ve Servet Taybay getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 15:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?