19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Sahipsiz motorlar yediemine...

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları kontroller sonunda trafikte kaydı bulunmadığı tespit edilen ve geri alınmayan motosikletler, tutanakla yediemine teslim edildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince uzun zamandır takip edilen, plakasız ve ruhsatsız olarak toplanan motorlar sahipleri tarafından gerekli yasal işlemleri yapılıp, alınmadığından bir müddet Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tutuluyordu.

Konuyla ilgili olarak emniyetten yapılan açıklamada, “Yakalanıp toplanan 50 den fazla motosikletlerin sahiplerine cezai işleme tabi tutulmuş olup, bu motosikletler sahipleri tarafından belirlenen zaman içerisinde işlemleri yapılmadığından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği olarak biz gerekli tutanakları tutarak, Emniyet Müdürlüğü Bahçesi’nde bulunan Motosikletleri Yedieminli olan Araç parkına teslim ediyoruz. Belli bir süre sonunda bu motosikletlerin Maliye tarafından ihale usulü satışları yapılmaktadır” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 14:32:09
Güncelleme :18 Haziran 2009 Perşembe 14:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?