25
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Sanayi sitesinde kurbanlı start

ORTACA SANAYİ SİTESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Ortaca Belediyesi tarafından Ortaca Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilecek olan üst yapı çalışmalarına törenle başlandı.

Törene Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Başkan Yardımcısı Cemil Durak, İl Genel Meclis Üyesi M. Ali Avcı, Esnaf Odaları Başkanı Hüsamettin Karaşahin, Şoförler Odası Başkanı Halil Erpek ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Üst yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Karaçelik; “Bilindiği gibi Ortaca Ata Sanayi Sitesi bizim dışarıya açılan kapılarımızdan en önemli olan noktalardan biridir. Bu nedenle altyapı çalışmaları sonrasında bozulan zeminlerin yeniden onarılarak hayata geçirilmesi ile esnafımıza rahat bir nefes almayı hedefliyoruz. Geçmiş olduğumuz günlerde yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında, ihaleye çıkarttığımız parke taşı döşeme işi ihale aşamalarının bitmesi ile birlikte bu gün için başlayacak ve en kısa sürede tamlanacak böylelikle sanayimizin çehresinin değişeceği ve güzelleşeceği inancı ile tüm esnaflarımıza ve Ortacamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ortaca Sanayi Sitesi esnaf temsilcisi Mehmet Sivas ise; “Bizlerde bu başlangıcı anlamlandırmak için ve kazasız belasız bitmesi dileği ile ilk kazma öncesinde Kurban kesmeyi uygun gördük. Bizler sanayi esnafı olarak bizlerden desteğini eksik etmeyen tün yetkililerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ORTACA SANAYİ SİTESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 11:57:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 13:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?