27
Mayıs
2024
Pazertesi
ORTACA - MUĞLA

Satranççılar kapıştı

ORTACA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen “Ortaca Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası” yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu Ortaca Temsilciliği tarafından organize edilen ve 7 tur üzerinden yapılan Ortaca Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’na Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerinden 201 oyuncu katıldı.

Turnuva hakkında bilgiler veren Türkiye Satranç Federasyonu Ortaca Temsilcisi Cengiz Şatır; “Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ve Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü gözetiminde yapılan turnuvaya Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerimizden 201 satranç oyuncusu katıldı. Ortaca temsilciliği olarak burada gençlerimizi kahve ve internet Cafelerinden kurtarıp, satranç oyununu sevdirip, benimsetmektir. Ortaca Belediyesi’ne ait Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı salonda yapılan bu turnuva, bizleri ilerisi için ümit verdi. Aslında Ortacalı çok iyi satranç oyuncuları Muğla’da düzenlenen turnuvaya katıldılar. Eğer o oyuncular burada olsalardı turnuva daha da çekişmeli geçecekti. Çok iyi bir turnuva oldu. Yapılan Satranç Turnuvası genel sıralamalarda ilk üçe giren oyunculara kupa, diğer 6 grupta ilk üç dereceye giren oyunculara da 21 adet madalyaları verildi” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından genel sıralamada ilk üçe giren oyuncuların kupalarını Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, İlçe Garnizon Komutanı J.Kd. Üstğm. Cumali Tosun, Belediye Başkan Vekili Cemil Durak ve Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak verdi.

ORTACA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
ORTACA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:10:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 12:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?