24
Mayıs
2024
Cuma
ORTACA - MUĞLA

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

ORTACALI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

Ortaca Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cumali Tosun, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri, gazi, ilçe protokolü ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Garnizon Komutanlığı tarafından verilen iftar yemeğine; Kaymakam Mustafa Gürdal ve Eşi, Köyceğiz Garnizon Komutanı Yzb. Barış Yıldırımer, Köykecğiz J. Bölük Komutanı J. Kd. Üstğm. Zafer Kesgin, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Emniyet Müdür Yardımcısı Sait Köksal, Dalyan Jandarma Karakol Komutanı Tğm. Gürsel Keklik ve askeri personelin katıldığı iftar yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Kaymakam Mustafa Gürdal ile Garnizon Komutanı Yzb. Cumali Tosun, Köyceğiz Garnizon Komutanı Yzb. Barış Yıldırımer, Köyceğiz J. Bölük Komutanı J.Kd. Üstğm. Zafer Kesgin ve Belediye Başkanı Hasan Karaçelik iftar yemeğine davetli olarak gelen şehit, gazi ve ailelerinin masalarına giderek hatırlarını sorup, “Hoş geldiniz” diyerek bir süre sohbet ettiler.

Garnizon Komutanlığı’nda verilen iftar yemeği hakkında bilgi veren Garnizon Komutanı Cumali Tosun; “ Yaklaşık 150 kişiden oluşan şehit aileleri, Kore Gazileri ve Güney Doğu’da ve Kıbrıs’ta şehit olan askerlerimizin ailelerine iftar yemeği vermek için davet ettik. Davetimizi kabul ederek bizleri mutlu ettiler. Hepsini buradan tek tek teşekkürlerimizi sunmak isterim. Bundan sonra da şehit ailelerine ve gazilerimize yalnız bırakmayacağız” dedi.

Kaymakam Mustafa Gürdal ise, öğretmen eşi Arzu Gürdal ile katıldığı iftar yemeğinde şehit ailesiyle birlikte iftar yemeğini beraberce yediler. Kaymakam Mustafa Gürdal, yemekten önce tüm şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti.

İftar yemeği edilen dualar ile son buldu.

ORTACALI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU
ORTACALI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 10:44:02
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 15:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?