22
Mayıs
2024
Çarşamba
ORTACA - MUĞLA

'Teröre Lanet Mitingi'

Ortaca İlçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri tarafından "Teröre Lanet Mitingi" düzenlendi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Lokali önünde toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Ortaca ilçesinde şehit edilenlerin posterleri ile Atatürk Anıtına kadar yürüdü. Yürüyüşe katılan siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri toplu olarak anıta çelenk koydu, Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için saygı duruşunda bulundular, ardından İstiklal Marşı'nı okudular. 

Atatürk anıtı önünde açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şube Başkanı Dr. Ali Yalçın Kocak, 7 Ekim 2007 tarihinde Şırnak kırsalında 15 vatan evladının bölücü terör örgütü PKK'nın hain pususu neticesinde şehit olduğunu belirterek "Şehitlerimize Tanrı'dan rahmet, acılı ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizdeki silah arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Yıllar önce Sevr antlaşması ile ülkemizi bölmek isteyenler bugün aynı amaçla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne saldırmaktadırlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 18:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah şahin IP: 85.96.193.xxx Tarih : 20.01.2008 15:30:56

ben bu mitingi bir ortacalı olarak bir türk vatandaşı olarak sonuna kadar destekliyorum milliyetçilik ilkesini benimsemeliyiz.sadece bu ilkeleri değil diğer bütün ilkeleri benimsemeliyiz iyi günler