1
Haziran
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Trafik ekipleri göz açtırmıyor

Ortaca Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı trafik ekipleri, şehir merkezinde trafik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Ortaca Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı trafik ekipleri, sabahın erken saatlerinde başlayan denetlemelerini ilçenin belli yol ve güzergahlarında aralıksız olarak sürdürüyor. Bilhassa yaz aylarında motosiklet sürücülerinin kask ve ehliyetleri olup olmadığını kontrol ediyorlar.

Denetlemeler hakkında bilgi veren Ortaca Emniyet Müdürü Halit Altınbaşak; “Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı Trafik ekipleri araç ve motosiklet sürücülerini sık sık denetlemektedirler. Genel olarak araçların eksiklikleri olmamasına rağmen, ilçemiz içinde sık rastlanan kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücülerini denetlemektir. Ehliyetsiz motosiklet sürücülerini yakalayıp, adalete teslim ediliyor. Amacımız, ilçemizde ehliyetsiz motosiklet sürücüsü bırakmamak. Denetlemelerimizi sık sık yapacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 14:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?