30
Mayıs
2024
Perşembe
ORTACA - MUĞLA

Transferlerini bir günde bitirdi

Geçen sezon Muğla Amatör Süper Lig’de şampiyon olan Dalyan Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamladı. Bu sezonda başarısını devam ettirmek isteyen Dalyan Belediyspor yönetimi, yeni sezon transfer çalışmalarını bir günde bitirdi. Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Dalyan Belediyespor; geçen seneki kadrosunu korurken, yaptığı yeni transferlerle dikkat çekti.


Yapılan ve çalışmalar hakkında bilgi veren Dalyan Belediyespor Kulüp Başkanı Ali İren; “Askere giden kaleci Levent’in dışında tüm kadromuzu korumasını bildik. Ayrıca dış transfer olarak Ölüdenizspor’un kaptanı Devrim’i ve Ölüdenizspor ile anlaştığı söylenen forvet oyuncusu Nedim Burak, Muğlaspor’un sağ kanadında başarılı bir sezon geçiren Tayfun’u, Ortaca Belediyespor’un geçen yılki başarılı kalecisi Metin’i ve Alanyaspor’un stoperi Yavuz’u kadromuza dahil ettik” dedi.


“Transferde bir şey yapamaz geçen yıldan alacaklı futbolcular var” diyenlere yapılan transferler ile en iyi cevabı verdiklerini savunan İran, “Dalyan Belediyespor yönetim kurulu olarak çok önemli transferlere imza attık. Yeni yönetimimizle her türlü konuda örnek olacağız. Yaptığımız transferlerin dışında geleceğin yıldızları için çalışmalarını da devam ediyoruz. Bir taraftan yeni yıldız adaylarını tespit ediyoruz. Diğer taraftan gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 18:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?