26
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Vergi şampiyonları ödüllendirildi

ORTACA’DA VERGİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

21. Vergi Haftası nedeniyle Ortaca Vergi Dairesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. Ortaca Vergi Dairesi’nde 2009 yılı kurumlar ve gelir vergilerinde ilk üçe giren vergi mükelleflere plaket, emekli olan personele ise hediyeler verildi.

Vergi Dairesinde düzenlenen törende Muğla Vergi Dairesi Gurup Müdürü Niyazi Kaya hazır bulunarak kurumlar vergisinde ve gelirle vergisinde ilk üçe girenlere birer onurluk ve çiçek verdiler. Konu ile ilgili olarak kısa bir konuşma yapan Muğla Vergi Dairesi Gurup Müdürü Niyazi Kaya “Bir devletin olmazsa olmazlarından olan vergi ve bu vergilerde Muğla genelinde bulunan tüm ilçelerde kurumlar ve gelirler vergisinde ilk üçe giren mükelleflerimize değişik ödüller veriyoruz. Ben kurumum adına vergisini veren tüm mükelleflerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” diyerek ödüllerini takdim etti.

Kurumlar vergisinde ilk üçe giren mükelleflerden üçüncüsü isminin açıklanmasını istemediğinden törene katılmazken 1. Yüksel Tur.Sey.Ltd. Şti. adına Nami Üreyen 2. Turyapım Tur.Ltd.Şti adına Mesut Yazan’a plaketleri verildi.

Gelirler vergisinde ise; 1.Emin Temizel (Ortaca Eski Noteri adına Esma Canberi Cerid’e ), 2.Yüksel Sarı (Av Bürosu), 3. Ferhat Kurt (Eczacı Pınar Eczanesi) ayrıca Ortaca vergi dairesinden emekli olan personel Dudu Parlak’a da gıyabında bir ödül verildi.

ORTACA’DA VERGİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
ORTACA’DA VERGİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
ORTACA’DA VERGİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
ORTACA’DA VERGİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 11:45:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 09:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?