18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Yazıcıoğlu için tören

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı tarafından geçirdiği helikopter kazasında hayatı kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için anma töreni düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için kanunların bize vermiş olduğu yetki ile konvoy yapma kararı almıştık. Demokrasi adına mutlu günümüz diyebileceğimiz günde üzgünüz çünkü. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının geçirdikleri elim kaza sonucunda gün geç vakitlere kadar umudumuz hep vardı. Onun içindir ki AK Parti Konvoyunu iptal etmemiştik. Dün aldığımız haber, geçirilen kaza sonunda Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının öldüklerini üzüntü içinde öğrendik. Bu bizi son derece üzdü” dedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Özdemir de, “28 Mart 2004 seçimlerinde bana ve ekibime güvenerek bizleri göreve getirdiniz. Biz bunları 5 yıl umumi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Eğer tekrar bizleri görev verirseniz hizmetlerimize devam edeceğiz. Ortaca’ya çok şeyler kazandırdık. Yapmış olduğumuz hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır. Ortaca’ya kazandırdığımız en önemli yatırım kanalizasyon ve arıtma tesisi hizmetidir. Bu projeyi bölgeyi kazandırdık” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler ve helikopter kazasında hayatlarını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları adına bir dakikalık saygı duruşu bulunup, dua edildi. Daha sonra Ortaca AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Salih Özdemir, ilçe esnaflarına ve yoldan geçenlere karanfil dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 23:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?