18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Yeni müdürler iş başı yaptı

YENİ MÜDÜRLER İŞ BAŞI YAPTI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okulları ve liselere atanan yeni idareciler görevlerine başladı.

İlk atama Anadolu Lisesi’ne yapıldı. Dalaman Anadolu Lisesi müdürlüğü yapan Mehmet Canberi, Ortaca Anadolu Lisesi’ne, Güven Durak; Çaylı Yüzüncü yıl İlköğretim Okulu öğretmenliğinden Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne, Burhan Kepez ise, Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenliğinden Çaylı İlköğretim Okulu müdürlüğü’ne atanarak yeni görevlerine başladılar.

1990 yılında mezun olup, öğretmenliğe başlayan Anadolu Lisesi yeni Müdürü Mehmet Canberi; Gümüşhane, Erzincan, Kocaeli, Yalova ve son olarak ta Muğla’nın çeşitli ilçelerinde görev yapan Canberi, Ortaca Anadolu lisesi’nde Müdür vekili olarak görev yaptı.

Ataması ile ilgili açıklama yapan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Canberi; “ Ortaca Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığından Dalaman Anadolu lisesine Müdür olarak atandım. Yapılan Müdürlük atamalarında da tercihim olan Ortaca Anadolu lisesine atanarak göreve başladım. Dalaman Anadolu lisesinde görev yapmış olduğum iki yıl süresince yardımlarını bir an olsun eksik etmeyen Kaymakan Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Garnizon Komutanı Ziya Özkütük, İlçe Milli Eğitim çalışanları, Okul aile birliği ve tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2009-2010 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim diliyorum. Bu bağlamda okulumuzun başarı çıtasını daha da yükseklere taşıyacağımız inancı ile el birlikte çalışacağız ayrıca bir Ortaca lı olarak Ortaca da hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayım” dedi

Güven Durak da, 1989 yılında öğretmenlik görevine başladığını ve yurdun çeşitli yerlerinde görev yaptım.. 2000 yıllarda Muğla’nın çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra, son olarak Ortaca Çaylı Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu’nda görev yaparken girdiğim müdürlük sınavlarında almış olduğum puan doğrultusunda tek tercihim olan ve yıllar öncede kendi mezun olduğum okuluma müdür olarak geldim. Benim için ayrı bir onur ve gurur oldu. Bu vesile ile 2009-2010 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başta tüm öğretmen arkadaşlarıma öğrencilerime ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Burhan Kepez ise, “1987 yılında göreve başladım.ve iki kız çocuğu babasıyım.ilk olarak Muş ta uzun süre görev yaptım. Muğla’nın çeşitli köylerinde görevde bulundum. Fevziye köyünde görev yaparken Ortaca Cengiz Toplel İlköğretim okuluna atamam yapıldı. Yapılan müdürlük sınavları sonucunda Çaylı Yüzüncü Yıl İlköğretim okuluna müdür olarak atanarak göreve başladım. 2009-2010 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının tüm öğretmenlerimize öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor. Bu vesile ile de okulumuzun devralmış olduğumuz başarı çıtasını daha da yükseklere çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” ifadelerini kulandı.

YENİ MÜDÜRLER İŞ BAŞI YAPTI
YENİ MÜDÜRLER İŞ BAŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 10:14:04
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:27:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?