3
Mayıs
2024
Cuma
YATAĞAN - MUĞLA

4 liseli kayıplara karıştı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan 4 kız, “Manken olmaya gidiyoruz” diyerek evden kaçtılar. Evden kaçan 4 kızın ailesi bir haftadır haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istedi.

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde (METEM) eğitim gören üç lise öğrencisi kız arkadaş yanlarına bir arkadaşlarını daha alarak ortadan kayboldu. Aileler kızların evden ayrılırken “Manken olacağız” dediklerini iddia ettiler.

Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda, arkadaş olan 4 kız dershaneye gidiyoruz diyerek evden çıkıp buluştular ve kendilerinden bir daha haber alınamadı. Kızların akşam saatlerinde eve dönmemesi nedeniyle aileler polise başvurdu.

Edinilen bilgilere göre 4 genç kızın ilçe merkezinde bavul ve kıyafet alışverişi yaptıktan sonra ortadan kaybolduklarını belirledi. Polisin14 yaşındaki H.M (Hayal Marçal), 17 yaşındaki A.Y (Aygül Yağbasan) ve M.Y (Mine Yılmaz) ile 16 yaşındaki M.Ç’nin (Melike Çalışkan) fotoğraflarını tüm birimlere dağıttığı öğrenildi.

Kayıp kızların bulunması için Yatağan ilçe Emniyet Müdürlüğü çalışma sürdürürken Cumhuriyet Başsavcılığı’da olayla ilgili soruşturma başlatı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2012 Cumartesi 17:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?