28
Mayıs
2024
Salı
YATAĞAN - MUĞLA

'Baba Ocağı'nı geri istiyoruz!

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük beldesinde 1 yıldır süren çekimlerin ardından sezona sessiz sedasız veda eden Baba Ocağı dizisinin ardından belde halkı üzüntüye boğuldu.

Bozüyük Belediye Başkanı Yaşar Gencel, "Biz Baba Ocağı ekibini çok sevmiştik. Sezona gelmelerini beklerken kötü haber aldık. Belediyeden dizinin bittiğine dair anons ettik. Çok sayıda vatandaşımız gözyaşı döktü. Oyuncağı elinden alınmış bebek gibi olduk" dedi. Dizinin önümüzdeki sezon yeniden ekrana dönmesi için çeşitli kampanyalar başlatıldı.

Dizinin devam etmeyeceğini belediye anonsundan öğrenen Bozüyük halkının ise gözyaşı döktüğü belirtildi. Yaşar Gencel,"Dizinin bitiminin ardından fırtına öncesi sessiz bir bekleyiş gibi oldu Bozüyük. Bizbize kaldık burda oyuncağı elinden alınmış bir bebek gibi. Dizimizi geri istiyoruz. Baba Ocağı bitti ama beldemize hala ziyaretçiler gelmeye devam ediyor. Özellikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız çok geliyor. Baba Ocağı beldemizin tanıtımında çok etkili oldu. Keşke devam etseydi. Burası farklı dokuya sahip bir belde, turistik ve doğa anlamında çok iyi bir belde. Beldemin tanıtımına katkıda bulunduğu için Yönetmen Mustafa Şevki Doğan'a çok teşekkür ederim.İnşallah başka baba ocakları gelir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rezzan Kutlu IP: 92.44.150.xxx Tarih : 23.09.2009 13:54:31

ya çok güzel bir diziydi :s neden sona erdi ki...