19
Mayıs
2024
Pazar
YATAĞAN - MUĞLA

Freni boşalan kamyon apartmana girdi

KAMYON APARTMANA GİRDİ

Yatağan’da park halindeyken freni boşalan 48 YS 739 plakalı kamyon önce elektrik direğine, ardından da park halinde duran 48 YT 258 plakalı özel bir aracı altına alarak bir apartmanın zemin katında bulunan işyerine girdi. Meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda ve işyerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İnönü Bulvarı üzerinde saat 18.00 sıralarında Dinçer Çengel isimli vatandaş kamyonu ile İnönü Bulvarı üzerinde ekmek almak için durdu. Freni boşaldığı iddia edilen park halindeki kamyon 20 metre kontrolsüz bir şekilde gittikten sonra önünde park halinde duran 48 YT 258 plakalı özel bir aracı altına alarak büyük bir gürültü ile bir apartmanın zemin katında bulunan işyerine girdi.

Büyük bir gürültü ile dışarı fırlayan apartman sakinleri deprem zannederek korkusuyla kendilerini sokağa attılar. Apartman sakinleri gürültü senasında büyük şok yaşarken, kamyonu görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, kamyon şoförünü ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Kamyon şoförü Dinçer Çengel, “El frenini çekip fırına gitmiştim. Çıktığımda kamyonun yokuş aşağı ilerlediğini fark ettim. Peşinden koşup durdurmak istedim. Ancak, yetişemedim. Tek tesellim kimsenin burnunun bile kanamamış olması” dedi.

KAMYON APARTMANA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 01:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?