27
Mayıs
2024
Pazertesi
YATAĞAN - MUĞLA

Rol gerçek oldu

Özel bir televizyon kanalında her Cumartesi yayınlanan “Baba Ocağı” dizisi izleyicisinin beklediği Güven ve İsmet aşkı sonunda başlıyor.

Dizide iki sevgiliyi oynayan Burak Özçivit ile Ceren Hindistan, öpüşme sahnelerinin çekiminde kamerayı unutup, stop komutundan sonra öpüşmeye devam etmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

Çekimleri Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Beldesi’nde devam eden dizide Burak Özçivit ile Ceren Hindistan'ın öpüşme sahnesi 34. bölümde ekrana gelecek. Bir yayla evinin balkonunda gerçekleşen sahnenin çekimlerinde çift, kameraları unutup öpüşmeye devam etti.

“Baba Ocağı” dizisinin Güven'i yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’le İsmet'i güzel oyuncu Ceren Hindistan arasındaki aşk 34. bölümde başlıyor. Şehirli kızların peşlerini bırakmadığı Güven ve İsmet arasında çekilen öpüşme sahnesinde sevgililer kamerayı unutup yönetmenin ‘stop’ demesinden sonra öpüşmeye devam etti.

İki sevgilinin seti unutup öpüşmeleri dizideki aşkın gerçek hayata yansıyacağı yorumlarına neden oldu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 09:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ediz IP: 78.183.235.xxx Tarih : 26.02.2009 17:12:17

 S Ü P E R S İ N İ Z     Y A   B U N L A R   B İ R B İ R İ N E   D E L İ  G İ B İ    A Ş I K    O  Ö Z G E  C A D I SI  (OŞEKİLYANİ)  G Ö R S E Y D İ  A Y R I L S A L A R D I       

E    D    İ   Z