2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

200 çocuk erkekliğe adım attı

Uşşak Aşevi Yardım Kültür ve Hizmet Vakfı, her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü sünnet şöleni kapsamında bu yılda gerçekleştirdi.

Uşşak Aşevi Yönetim Kurulu 2. Başkanı Mustafa Salıcı, bu yıl maddi durumu olmayan 200 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi. 1993 yılından bu yana Uşak halkının destekleriyle yoksul vatandaşlara yardım hizmetleri yürüten Uşşak Aşevi bu yıl 13. sünnet şölenini gerçekleştirdi. Aşevi bahçesinde düzenlenen şölende çocuklar doyasıya eğlendi.

Uşşak Aşevi'nin “Bir fakiri de sen doyur” sloganı ile kurulduğunu ve bugün Uşak'taki tüm ihtiyaç sahibi insanlara sıcak yemek hizmeti sunduğunu anlatan Mustafa Salıcı, “Halkımızın verdiği güç ve destekle çalışıyoruz. Bu görev bilinciyle sosyal sorumluluğumuz olduğuna inandığımız bir faaliyeti daha organize edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocukları için her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şöleni düzenledik. Bugüne kadar her yıl ortalama 200 civarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu yılda 200 çocuğumuza sünnet ettirip şölen düzenledik. Bizler Uşşak aşevi yönetimi, gönüllüleri, maddi, manevi destekçileri ve tüm uşak halkıyla geniş bir aile olduğumuzun bilinç ve gururu içindeyiz. Bir fakiri de sen doyur sloganımızı bir evladımızı da sen sünnet ettir sloganına dönüştürdük. Yardımsever uşak halkına aşevimize verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 17:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?