2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Servis araçlarına sıkı denetim

Uşak Belediyesi ve İl Jandarma Alay Komutanlığı Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde servis yapan araçlar ve korsan servisçiliği önlemek adına denetim gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimlerine Uşak Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Jandarma ekipleri ve Bölge Trafik ekipleri de katıldı.

İki sanayi bölgesinde toplam 227 servis üzerinde yapılan denetimler neticesinde 19 servis evrak eksikliği nedeniyle işlem görürken, 1 araç da korsan servis yapması nedeniyle jandarma ekiplerine teslim edildi. Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Selvi belediye olarak bu konuda hassas bir yaklaşım içinde olduklarını kaydetti.

İşçi servisi sirkülasyonunun kentte çok olduğuna işaret eden Selvi, "İlimizde on binlerce insan servisler vasıtası ile gittiği iş yerlerinden ekmek kazanmaktadır. Biz böylesine hassas bir konuda denetimlerimizi rutin olarak gerçekleştiriyoruz. Yine son olarak yaptığımız denetimler ile vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde işyerlerine gitmelerini sağladık” dedi

Denetimlerde en küçük aksaklığa bile göz yummadıklarını anlatan Selvi, insanların sağlıklı bir şekilde işlerine gitmesinin öneminin altını çizdi. Haber bültenlerinde son yıllarda işçi servisleri ile ilgili kazaları gördüklerine dikkat çeken Selvi, "Maalesef artık son yıllarda özellikle bu tür haberleri çok görmeye başladık. Servislerin denetimi bu nedenle ayrı bir öneme sahiptir. Belediyemiz bundan sonra da bu tür denetimleri ile çalışmalarını sürdürecektir. Her şey vatandaşlarımızın daha sağlıklı araçlarda işyerlerine gidebilmelerini sağlamak içindir” şeklinde konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2014 Perşembe 19:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?