8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

244 köy muhtarına diz üstü bilgisayar

İL ÖZEL İDARESİ 244 KÖY MUHTARINA DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR DAĞITTI

Uşak İl Özel idaresi, adrese dayalı nüfus sisteminin köylerde sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla 244 köy muhtarına dizüstü bilgisayar hediye etti.

İl Özel İdaresi; köylerde adrese dayalı nüfus sisteminin sağlıklı yürütülmesi, muhtarların ikametgah belgesi verebilmesi ve e-devlet işleyişine uygun yazışma yapabilmeleri amacıyla köy muhtarlarına diz üstü bilgisayar ile yazıcı hediye etti. 390 bin TL harcayarak muhtarlara diz üstü bilgisayar dağıtan İl Özel İdaresi, köylerdeki vatandaşların hayat standardını arttırmak amacıyla yeni projeler üzerinde de çalışıyor. Köy muhtarlarına bilgisayar kursu da verileceği bildirilirken köylerdeki vatandaşlar resmi işlemlerini daha kolay çözebilecek.

Proje kapsamında alınan diz üstü bilgisayarlar ve yazıcılar düzenlenen törenle köy muhtarlarına teslim edildi. İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende muhtarlara bilgisayarlarını İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş verdi. Ecemiş merkez ilçeye bağlı 88 köy muhtarına bilgisayarlarını teslim ettiklerini bildirerek ilçelere bağlı köy muhtarlarına da bilgisayarlarının hafta içinde teslim edileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 16:37:03
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 01:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?