2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

3 çocuk babası tecavüzcü çıktı

Uşak'ta 11 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ü.K'nın (39), Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi A.B.'ye (11) fiili livatada bulunduğu iddia edildi. Geçen hafta 11 yaşındaki erkek çocuğa, evine çağırarak çatı katında fiili livatada bulunduğu iddia edilen Ü.K, önceki gün ikinci kez A.B.'yi evine çağırarak tekrar tecavüz etmek istedi. 11 yaşındaki çocuk bu kez kaçarak olayı annesine anlattı. Anne E.B. bunun üzerine polisi arayarak yardım istedi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri mağdur ailenin şikayeti üzerine zanlıyı gözaltına aldı. Fiili livataya uğradığı iddia edilen çocuk ise Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 11 yaşındaki A.B.'nin alınan doktor raporunda fiili livataya uğradığı bulgularına ratlandığı öğrenilirken talihsiz çocuk tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Zanlı Ü.K ise polis tarafından gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Ü.K adliyeye getirildiği sırada çocuğun yakınları tepki göstererek saldırmaya çalıştı ancak polis linç girişimini başlamadan önledi. Olayla ilgili soruşturma savcılık tarafından yürütülüyor.

Çocuğun babası M.B olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ü.K ile ailecek görüştüklerini belirterek olay karşısında şoka uğradıklarını ifade etti. Zanlı Ü.K'den davacı olduklarını belirten baba M.B, şunları söyledi; "Ailecek görüştüğümüz biriydi. Kendisi üç çocuk babası ve benim çocuğuma böyle bir şey yapmasına inanamadım. Doktor raporunda oğlumun tecavüze uğradığı belirtiliyor. Zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz".

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 18:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?