7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

3 milletvekilliğini de kazanacağız!

CHP UŞAK'TA ADAY ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mahmut Ünal, 12 Haziran seçimlerinde iktidar olacaklarını savunarak, “Uşak’ta 3 milletvekilliğini de kazanacağız”dedi. Düzenledikleri tanıtım toplantısı ile 14 aday adayını partililerle buluşturan CHP il teşkilatı, toplantı öncesi iktidar pastası kesti.

CHP Uşak İl Teşkilatı İstanbul Düğün Salonu’nda aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında 14 aday adayı İl Başkanı Mahmut Ünal ile birlikte iktidar pastası kesti. 3 Nisan Pazar günü ön seçim yapacaklarını ve 4 bin 868 üyenin oy kullanacağını bildiren Mahmut Ünal, “Ön seçimden kimler çıkarsa arkasında duracağız. Bir şölen havasında geçmesini beklediğimiz ön seçim partimizin demokrasiye verdiği önemi ortaya koymaktadır”dedi. Tanıtım toplantısına CHP Uşak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Osman Coşkunoğlu, İl Başkanı Mahmut Ünal, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Turan, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi, aday adayları ve partililer katıldı.

Tanıtım toplantısında bir açılış konuşması yapan İl Başkanı Mahmut Ünal, salona aday adaylarıyla birlikte girerek birlik mesajı verdi. 12 Haziran’da AK Parti’yi iktidardan indireceklerini ifade eden Mahmut Ünal, “Uşak'ta milletvekili adaylarımızı kendimiz belirleyeceğiz. Ön seçim kararı tüm partililerimizi sevindirdi. Burada oluşturulan sinerji ile Uşak'ta 3 milletvekili alacağımıza yürekten inanıyorum. Adaylarımızı belirledikten sonra partimizin projelerini mahalle mahalle köy köy gezerek anlatacağız. Tüm partililerimizin iktidara giden bu süreçte çalışmalarımıza el vereceğine inanıyorum”dedi.

CHP Uşak milletvekili Osman Coşkunoğlu ise iki dönem milletvekili olarak görev yaptığını ifade ederek aday adaylarına başarılar diledi. CHP’nin bir dava partisi olduğunu ve bu davaya inanan herkesin 12 Haziran seçimlerinde canla başla çalışması gerektiğini ifade eden Osman Coşkunoğlu, “24. Dönem için milletvekili aday adayı olmadım. Bu şerefli görevi iki dönem ifa etmeye çalıştım. Aday adaylarımızın hepsi bu göreve layıkıyla yerine getirecek kapasitededir. Bizler bugün bir dava ve iddia peşinde koştuğumuz için buradayız. CHP kuruluşu gereği iddia ve dava partisidir. CHP bütün kuşatılmışlığına, iç ve dış güçlere rağmen, tüm ekonomik güçlere rağmen CHP güçlü bir şekilde ayakta duruyor. Atatürk devrimlerini, ilkelerini savunan ve iktidara getiren partidir, bu dava için hepimiz buradayız. Hepimiz ön seçim sonrası adaylarımızın etrafında kenetleneceğiz”dedi.

Toplantıda açılış konuşmalarının ardından milletvekili aday adayları partililere hitap ederek kendilerini ve projelerini partililere anlattılar.

CHP UŞAK'TA ADAY ADAYLARINI TANITTI
CHP UŞAK'TA ADAY ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 13:54:01
Güncelleme :3 Nisan 2011 Pazar 00:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?