8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

4. büyük parti olacağız

DSP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI UŞAK’TA

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mustafa Vural, hükümeti eleştirerek Haziran ayındaki seçimlerde Türkiye’nin 4. büyük partisi olacaklarını iddia etti.

DSP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Vural ile Tufan Bural, teşkilat ve seçim çalışmaları kapsamında Uşak il teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret öncesi gazetecilere kısa bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mustafa Vural, AK Parti iktidarını eleştirdi.

Haziran ayındaki seçimlerde 4. büyük parti olacaklarını iddia eden Vural şunları söyledi; “Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Uşak’a geldik. İl ve Merkez ilçe teşkilatlarımızı yeniledik. Haziran ayındaki seçimlerde DSP ülkenin 4. büyük partisi olarak meclise girecek. Siyasi iktidar 8 yıldır ülkeyi kötü yönetiyor. İşsizlik her geçen gün artıyor. Son günlerde yaşanan tartışmaları tüm Türkiye kaygıyla izliyor. Yürütme ve Yargı Başbakan'ın emrine verildi. Artık hukuku hukukçular değil Başbakan yorumluyor. DSP olarak halkımızı bilgilendirmeye, yapılanların yanlışlığını ortaya koymaya çalışıyoruz. Türkiye'de güçlü bir parti olduğumuzu seçimlerde bir kez daha ortaya koyacağız''

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 16:39:00
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 16:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?