2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

45 gündür kayıp oğlunu arıyor

Uşak'ta, 45 gün önce kaybolan Çetin C.'nin ailesi, yetkililerden yardım bekliyor. Üç çocuk babası Çetin C.'nin 65 yaşındaki annesi Neslihan C., tanımadığı kişilerin kendilerini telefonla arayarak fidye istediğini söyledi.


Uşak'ta, 23 Kasım gecesi evinden çıkarak bir daha geri dönmeyen Çetin C. (37)'nin bir gün sonra kendisine ait 31 SV 881 plakalı mercedes marka otomobil Işık Mahallesi'nde polis tarafından hasarlı bir şekilde bulunmuştu. Çetin C.'nin küçük yaşta üç çocuğu ve 65 yaşındaki annesi Neslihan C., yetkililerden yardım bekliyor. Yaklaşık dört ay önce cezaevinden çıkan oğlu Çetin C.'nin S.Ş. adlı bir kadınla dost hayatı yaşadığını anlatan Neslihan C., çocukların korkudan okula gidemediğini söyledi. Oğlunun
kaybolmasından sonra polis ve savcılığa başvuruda bulunmalarına karşın hiçbir gelişme olmadığını iddia eden yaşlı kadın, "Oğlum kaybolduktan hemen sonra önce polise sonra savcılığa başvurduk. Ancak bir sonuç alamadık. Oğlumun kaçırıldığını düşünüyorum. Sürekli tanımadığımız kişilerden tehdit telefonları alıyoruz, bizden fidye istiyorlar. Fidyeyi vermezsek oğlumu öldüreceklerini söylüyorlar. Biz oğlumu birlikte yaşadığı S.Ş. adlı kadının kaçırttığını düşünüyoruz. Yetkililerden oğlumun bulunması için bize yardım etmelerini istiyoruz" dedi.


Çetin C.'nin daha önce çeşitli suçlardan cezaevinde yattığını ve çok sayıda hasmı bulunduğunu iddia eden Neslihan C., şöyle konuştu: "Aldığımız tehdit telefonları yüzünden çocuklar evden dışarı çıkamıyor. Yaklaşık bir aydır okulu gidemiyorlar. Oğlumun hayatından endişe ediyorum."


Çetin C.'nin çocukları P.C. (14), B.C. (12) ve A.C. (7) ise eve gelen tehdit telefonları yüzünden dışarı çıkamadıklarını belirterek, "Bir aydır korkudan okula gidemiyoruz. Derslerimizden geri kaldık. Babamızın kaçırıldığını düşünüyoruz. Babamızın bulunup bizi tehdit eden kişilerin yakalanmasını istiyoruz" dediler.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 11:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?