2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

7 ayda 7 milyon TL borç ödedi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan yaptığı açıklamada asfaltlama, beton parke düşeme, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. Göreve geldiklerinde Uşak Belediyesi’nin 56 milyon TL borcu olduğunu ve 7 ay içerisinde 7 milyon TL ödeyerek belediyenin borcunu 48 milyon TL’ye düşürdüklerini belirten Ali Erdoğan, alt yapı ve diğer alanlardaki hizmetleri aksatmadan sürdüreceklerini de dile getirdi.

Belediye Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün yoğun bir çalışma temposu içerisine girerek alt yapı sorunlarını çözdüğünü anlatan Erdoğan, “Bir yandan mevcut borcu azaltmaya bir yandan da hizmetleri aksatmadan vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret gösteriyoruz”dedi.

Uşak Belediyesi’ne bağlı ekiplerin şehir genelinde asfaltlama, beton parke döşeme, ağaçlandırma, çevre düzenleme ve ağaç budama çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Erdoğan, “ 29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerinden sonra belediyeyi devraldığımızda yaklaşık 56 Milyon TL borç vardı. 7 ay gibi kısa bir sürede 7 milyon TL ödeme yaparak bu borcu 48 Milyon TL’ ye düşürdük. Bu süre zarfında yoğun bir çalışma temposu içerisinde hizmetlerimize hiç ara vermeden devam ettik”dedi.

Alt yapı sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini de belirten Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan şunları söyledi; “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler bu hafta içerisinde Atatürk Bulvarı, Şeref Caddesi ve Vadi Caddesi orta refüj çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. Şu an ekiplerimiz Örnekevler Yolu ve İbrahim Tahtakılıç Caddesinde kuruyan bitkileri yenileme, ağaçlandırma ve şehrin çeşitli yerlerine gül dikim çalışmalarına devam etmektedir. Önümüzdeki hafta Ulubey Yolu’nda orta refüj, ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını yapacak. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de Kemalöz Mahallesi İzzettin Çalışlar Caddesi’nde asfaltlama, İbrahim Tahtakılıç Caddesinin kaldırımlarına beton parke döşeme ve Aybey Mahallesi Baraj Sokakta beton parke çalışmalarına devam ediyor. Başta alt yapı olmak üzere yaptığımız tüm çalışmalarda kalıcılığı esas alarak yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 11:23:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 16:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?