2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AK Parti Uşak Vekili'nden ziyaret

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, İl Başkanı Ali Işık ve Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir ile Veteriner Hekimleri Odası'nı ziyaret etti.


Ziyarette veteriner hekimlerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Mustafa Çetin, sıkıntıların aşılması için gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi.

Oda Başkanı Mustafa Aydın, veterinerlerin zor koşullarda hizmet verdiğini, ücretlerin yetersiz olduğunu, köylülerin ekonomik sıkıntılar yüzünden veterinerlek ücretlerini ödeyemez hale geldiğini kaydetti.Küresel krize bağlı sıkıntıların veterinerleri de olumsuz etkilediğini köylünün de ekokomik olarak zor durumda olması nedeniyle büyük bir çıkmazda olduklarını anlatan Aydın, “Hayvancılık ve tarımın geliştirilmesinde veteriner hekimlerin büyük katkısı var. Sıkıntılarımızın giderilmesini istiyoruz”dedi.


AK Parti Milletvekili Mustafa Çetin ise hükümetin tarım ve hayvancılık alanında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vererek Türkiye'nin yaşanan küresel ekonomik krizden daha az etkilenmesinin yolunun üretimden geçtiğini söyledi.Uşak'ın sanayide olduğu kadar tarım ve hayvancılıkta da iddialı olduğunu anlatan Mustafa Çetin, sorunların en kısa sürede aşılacağınadile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 16:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?