2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AKP adayları görücüye çıktı

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda AK Partili adaylar projelerini partililerle ve Uşaklılar paylaştı. Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, İl Başkanı Ali Işık, Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, belediye başkan adayları ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

29 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, yaptığı konuşmada muhalefet partilerin adaylarını eleştirdi. Mesut Apaydın, bazı çevrelerin kentsel dönüşüm, katı atık deponi alanı, köprülü kavşak ve TOKİ konutlarının inşa edilmesine karşı çıktığını belirterek, kentsel dönüşüm ve katı atık deponi alanı konusunda iki yıldır mahkemelerde süründürüldüklerini kaydetti.
Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ında uygulanmasını istediği kentsel dönüşüm projesi için bazı çevrelerin çocukça yaklaşımlarla karşı çıktığını söyleyerek,

" Kentsel dönüşüm alanı şuanda tinercilerin ve suçluların mekanı haline geldi. Biz o bölgede yeni bir şehir kurmak istiyoruz. Ancak bazı rant çevreleri projeyi çocukça bir anlayışla karşı çıkıyorlar. Uşak'ın önünü açacak böyle bir projeyi karşı çıkmak büyük bir hatadır”dedi.

Uşak Belediyesi olarak son yıllarda her alanda ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Mesut Apaydın, " Gerek alt yapıda gerekse diğer alanlarda devasa projelere imza attık. Köprülü kavşak, evsel atık su arıtma tesisi, itfaiye binası, Atatürk Kültür Merkezi ve sayısız parklar inşa ettik. Bütün bunlar ak kadrolarla başarıldı. Yeni dönemde de Uşak halkına biz hizmet edeceğiz. Biz hizmet sevdalısı bir partinin mensuplarıyız. Uşak’ı çağdaş, modern bir kent yapmak için yola devam kararı aldık. Seçimlerde halkımızın bizden yana teveccüh kullanacağını biliyoruz”dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali Işık ise parti olarak milletin karşısına 4. kez çıkacaklarını ve bugüne kadar yapılan hizmetlerin karşılığını sandıkta alacaklarını söyledi. AK Parti’nin kurulduğu günden buyana hizmet anlayışında ve duruşunda hiçbir sapma olmadığını da iddia eden Ali Işık, “AK Parti olarak halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Halkın taleplerini ve yıllardır bitirilemeyen yatırımları bitiren rekor seviyede hizmetlere imza atan bir parti olarak milletimizin karşısına gururla çıkacağız”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 13:59:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?