7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

AKP adaylarından valiye ziyaret

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

12 Haziran milletvekili genel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesini istediklerini belirten Vali Özdemir Çakacak, siyasi parti temsilcileriyle gelecek hafta toplantı yapacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, milletvekili adayları İsmail Güneş, Mehmet Altay ve Hazim Sesli ile birlikte Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinin Türkiye’ye ve Uşak’a hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Özdemir Çakacak, tüm adaylara başarı diledi. Seçimlerin centilmence, huzur ve güven ortamında geçmesini arzu ettiklerini kaydeden Vali Özdemir Çakacak, “İlimizden milletvekili adayı olan tüm adaylara başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimizde centilmence geçmesini arzu ediyoruz. Önümüzdeki hafta tüm siyasi partilerin temsilcilerinin katılacağı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda seçimlerle ilgili kanunları gözden geçireceğiz. Partilerimizin seçim çalışmalarını centilmence yürütmesini talep edeceğiz. Amacımız seçimlerin huzur ve güven geçmesini sağlamaktır”dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün ise teşkilat olarak kavgacı bir tutum içerisinde olmayacaklarını hükümetin icraatlarını halka anlatarak propaganda yapacaklarını ifade ederek tüm siyasi partilerden aynı centilmenliği beklediklerini söyledi. AK Parti’nin hiçbir dönem kavgacı bir üslup takınmadığını 12 Haziran seçimlerinde de bu ilkeye uygun hareket edeceklerini belirten Mehmet Gün, “Adaylarımızla birlikte Valimizi ziyaret ettik. 12 Haziran seçimlerinin milletimizi ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Tüm partiler adaylarını belirledi. Biz AK Parti olarak seçim süresince kavga ve gürültülü bir kampanya yapmayacağız. Centilmence bir tutum içerisinde adaylarımızı tanıtacağız. Çalışmalarımızda hükümetimizin icraatlarını halkımıza anlatmaya çalışacağız. Yeni dönemde de ilimiz ve ülkemiz için hayata geçirmek istediğimiz projeleri tanıtacağız”dedi.

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 16:30:04
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 19:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?