4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

AKP Gençlik Kolları'nda toplu istifa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak Gençlik Kolları’na üye 32 kişi, düzenledikleri basın toplantısında, partiden topluca istifa ettiklerini açıkladı.

Akşam saatlerinde Poyraz İşhanı’nda bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları teşkilatına üye 32 genç adına açıklama yapan Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Kemal İşçi, "2002 seçimlerinden önce AK Parti’nin propagandalarına umut bağlayarak parti bünyesinde yer almıştık. Ancak seçimlerden sonraki süreçte umutlarımızın yeşermediğini gördük. Uygulanan politikalar ve ülke idaresinden gençler olarak memnun değiliz. Bu nedenle atamızın biz gençlere bıraktığı ülkemiz geçeceği için sorumluluğumuzun bilincinde AK Parti’den topluca istifa etmeye karar verdik" dedi.

Uşak Gençlik Kolları’ndaki istifaların devam edeceği ve önümüzdeki günlerde 50 kişilik bir grubun daha bir basın açıklaması ile istifalarını açıklayacağı öne sürüldü.

AK Parti’den istifa eden gençlerin, yarın yapılacak olan DYP Merkez İlçe Kongresi’nde topluca DYP’ye geçmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 21:41:55
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 15:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?