2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AKP şehitler için mevlit okuttu

AK PARTİ İL TEŞKİLATI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTUP HALKA PİLAV DAĞITTI

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen 7 asker ve tüm şehitler için mevlit okutup halka pilav dağıttı.

Uşak Merkez Ulu Cami'de Cuma namazı öncesi şehitler için mevlit okutulup dua edilirken, namaz sonrasında bin 500 kişiye pilav ikram edildi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe AK Parti il ve merkez ilçe yönetimi tam kadro katıldı. Etkinliğe Uşak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır'da katılarak AK Partililere teşekkür etti. İl Başkanı Hilmi Alper, bölücü terör örgütüne karşı amansız mücadele veren ve kahramanca şehit düşen tüm güvenlik güçlerini rahmetle andıklarını söyledi. İl Başkanı Alper, " Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain saldırıda şahadet şerbetini için 7 kahraman askerimiz ve terörle mücadele kapsamında şimdiye kadar kaybettiğimiz tüm şehitlerimizin aziz ruhları için AK Parti olarak, mevlidi şerif okutmayı vazife bildik. Cuma namazının ardından bin 500 kişilik pilav dağıttık. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarını sabırlar diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTUP HALKA PİLAV DAĞITTI
AK PARTİ İL TEŞKİLATI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTUP HALKA PİLAV DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 14:04:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?