2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AKP Uşak adayları açıklanıyor

AK Parti Uşak İl Başkanı Ali Işık, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Uşak Merkez ve ilçelerdeki adayların belirlendiğini söyledi. Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını söyleyen Işık, adayları yarın Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın İzmir’de kamuoyuna açıklayacağını belitti.


Ak Parti olarak Uşak Merkez’de mevcut başkan Mesut Apaydın ile yola devam edeceklerini belirten İl Başkanı Ali Işık, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın yarın İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde saat 16 .00’da düzenleyeceği törenle Uşak ve ilçelerin adaylarını açıklayacağını kaydetti. Uşak Belediye Başkanlığı için müracaat eden aday adaylarına teşekkür eden Ali Işık, genel merkezin Mesut Apaydın’da karar kıldığını ifade ederek seçimle ilgili teşkilat olarak çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını dile getirdi. Ali Işık, Uşak’ta Mesut Apaydın, Banaz’da Tolgay Çakmak, Karahallı’da Şakir Dursun, Ulubey’de Hüseyin Buğdaylı, Sivaslı’da Zafer Küçükgöl ve Eşme’de ise Hacı Mustafa Çetin’in aday gösterileceğini ifade etti.


İl Başkanı Ali Işık, genel merkezin Uşak ve Ulubey'de mevcut başkanlarla yola devam kararı aldığını ancak Karahallı'da mevcut başkan Şadi Mercan'ın aday gösterilmediğini dile getirdi

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 23:22:22
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 23:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?