7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

AKP'de hedef yerel seçimler

UŞAK AK PARTİ’DE HEDEF YEREL SEÇİMLER

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, 12 Haziran seçimlerinde yakaladıkları başarıyı önümüzdeki yerel seçimlere de taşımak istediklerini söyledi. AK Parti olarak 6 ilçede de 12 Haziran seçimlerinde birinci parti olduklarını söyleyen Gün, “Hedefimiz 3 yıl sonraki yerel seçimler” dedi.

12 Haziran seçimlerinde Uşak’tan 110 bin oy aldıklarını ve bu başarıyı taçlandırmak istediklerini söyleyen Mehmet Gün, “Yerel seçimlerde 6 ilçeyi de kazanmak istiyoruz” dedi. Yeni dönemde Uşak’a yeni projeler kazandırmaya devam edeceklerini da belirten Mehmet Gün, 2014’teki yerel seçimlere odaklandıklarını ifade ederek, “Genel seçimlere 3 milletvekilliği parolasıyla hazırlandık ve hedefimizi az bir farkla tutturamadık. Yine de kentten birinci parti çıkmayı başardık. Daha önce zayıf olduğumuz ilçelerden birinci parti çıkmamız çok önemli. Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlerin hazırlığına şimdiden başladık. Eksik olduğumuz noktaları 2014’e kadar tespit edeceğiz. Her ilçe teşkilatı vatandaşa ulaşacak ve sorunları raporlayacak. Yerel seçimin galibi AK Parti olacak. Uşak haritasını turuncuya boyamak için geceli gündüzlü çalışacağız” dedi.

KÖYDES yatırımlarının ve TOKİ projelerinin seçimlerde olumlu sonuçlar doğurduğunu da belirten Gün, “Köylerimizin yüzde 95’ine yakının yol ve kanalizasyon sorunu çözüldü. Diğer köylerde ise yapım çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi, kırsal kalkınmanın sürmesi için yeni hizmetlerin kararını veriyor. Hükümetimiz KÖYDES projesiyle çalışmaları destekliyor. Biz köylerde hizmetin artarak devam edeceğini söyledik. Sözümüzde duracağız. Zaman içinde köyler, şehir merkezinden daha cazip hale gelecek. Göç ilerleyen yıllardan tersine dönecek. Kentin önemli projeleri var ve biz bunların takipçisiyiz. Hayata geçirilecek her çalışmada milletvekilleriyle eşgüdümlü çalışacağız. Yereldeki sorunları diğer sivil toplum örgütleri gibi her ay raporlar halinde milletvekillerine ileteceğiz. Bu sayede Ankara ve Uşak arasında köprü vazifesi göreceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 14:55:05
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 18:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?