2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AKP'den yangınzedelere yardım

AK PARTİLİ KADINLARDAN  YANGINZEDE AİLEYE YARDIM

AK Parti Uşak Kadın Kolları teşkilatı, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında eşyaları kullanılmaz hale gelen bir aileye sahip çıktı.

Geçtiğimiz Salı günü Uşak kent merkezinde ikamet eden Fadime Gülsüm Ateş (45) ile hasta eşi Halil Ateş’in (54) kiracı oldukları evde yangın çıktı. Yangında Ateş ailesinin ev eşyaları kullanılmaz hale geldi. İki çocuk sahibi olan aile maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda kaldı. Yanan eşyalarının yerine yenisini alamayan aileye AK Parti Uşak İl Teşkilatı sahip çıktı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı Ateş ailesinin durumunu öğrendikten sonra aileye yardım etmek için hayırsever esnaflardan ev eşyası temin etti. AK Partili kadınlar; Ateş ailesi için temin ettikleri ev eşyalarını bugün öğle saatlerinde AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ile birlikte teslim etti. Aileyi ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi alan ve ev eşyalarını teslim eden İl Başkanı Hilmi Alper, bundan sonra da gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Parti olarak kentteki vatandaşların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ve yardıma ihtiyacı olan herkese koşmaya çalıştıklarını ifade eden Alper, “ Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için teşkilatımızda nöbet sistemi başlattık. AK Parti Uşak teşkilatı olarak vatandaşlarımızın derdine derman olmaya acılarını dindirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz”dedi.

AK Partililerin getirdiği ev eşyalarını kabul eden Fadime Gülsüm Ateş ise yangından sonra tüm eşyalarının kullanılmaz hale geldiğini söyleyerek, “ Komşularımızın yardımıyla bazı ihtiyaçlarımızı gidermeye çalıştık. AK Partili kadınların yardımları bizi çok sevindirdi. Biz böyle bir şeyi hiç beklemiyorduk. İl Başkanı da evimize kadar gelerek bizimle yakından ilgilendi. Kızım üniversitede oğlum ise lisede okuyor. Maddi durumumuz iyi olmadığı için yangın nedeniyle mağdur duruma düştük. Eşim hasta olduğu için şuanda çalışamıyor. Ben evlere temizliğe giderek çocuklarıma ve eşime yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu zor günümüzde bize sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

AK PARTİLİ KADINLARDAN  YANGINZEDE AİLEYE YARDIM
AK PARTİLİ KADINLARDAN  YANGINZEDE AİLEYE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 17:06:04
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 22:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
örnek davranış IP: 85.100.182.xxx Tarih : 27.12.2009 09:57:55

siz geleli uşakta büyük değişim oldu. siyasi ayrım yapmadığınızdan dolayı örnek davranışlarınız sevilmeye başladı. başarılarınızın ve yeni teşkilatınızın  başarılarının devamını  bekliyoruz.