2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

AKP'li vekilden 450 TL’lik yardım

Kimse Yok Mu Derneği Uşak Şubesi’nce geçtiğimiz günlerde açılan yardım mağazasını gezen AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu, 450 TL yardımda bulundu.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi almak ve yeni açılan yardım mağazasını gezen Nuri Uslu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturulan giyim mağazası hakkında bilgi aldı.

Yürütülen çalışmalar karşısında duygulanan AK Partili Nuri Uslu, ziyaret sonrası kredi kartıyla Kimse Yok Mu Derneği’nin açtığı giyim mağazasına 450 TL yardımda bulundu. Kimse Yok Mu Derneği Uşak Şube Başkanı İlyas Altınordu, mağazanın barkot sistemi ile çalıştığını ifade etti.

Dernek olarak bin 300 öğrenciye giysi yardımı yaptıklarını anlatan İlyas Altınordu, “Depoda birinci el ve ikinci el yardım malzemeleri tasnif edilip barkotlanarak mağazaya geliyor. Raflar düzenlenerek yardım amaçlı gelen mağdur vatandaşlarımız istediklerini seçerek alabiliyorlar. Kendilerine bir alışveriş merkezi rahatlığını sunuyoruz. Burada ayni yardım alındı makbuzlarıyla alışveriş mağazalarında olduğu gibi barkottan geçerek alışverişlerini yapacaklar. Ayrıca mağazaya giren çıkan her şey kayıt altında olacak. Mağazamızdan Milli Eğitim’den istediğimiz yetim ve fakir öğrenciler, yetiştirme yurdu ve kuran kursu öğrencileri olmak üzere bin 300 çocuğumuzu giydirdik. Çocuklarımızın ihtiyaçlarına göre kendilerine paketler hazırladık” dedi.

AK Parti Milletvekili Nuri Uslu ise yapılan hizmetlerden duyduğu mutluluğu dile getirerek dernek yönetimine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 16:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?