7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

AKP'li vekillerden UTSO’ya ziyaret

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ UTSO’YU ZİYARET ETTİ

AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, ziyarette milletvekillerine geri dönüşüm sektörünün desteklenmesi için yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uşak’ın geri dönüşüm sektöründe ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Kuvvet, milletvekilleri ile kentin sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Uşak’ın yaşanabilir çağdaş bir kent olması için çalıştıklarını söyleyen UTSO Başkanı Kuvvet, kentsel dönüşüm projesini de önemsediklerini ifade etti. Kuvvet ziyarette şunları söyledi; “Bizim için en önemli sorun geri dönüşüm sektörünün desteklenmesidir. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık ve rapor halinde sunarak geri dönüşümün desteklenmesi ile ilgili taleplerimizi iletmek istiyoruz. Uşak’ın yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için kent imajının oluşturulması gerektiğini de inanıyorum. Bunun için de Ankara yolu üzerinde yer alan eski tabakhane bölgesinde başlayan kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerekiyor”

Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise ziyarette “Önümüzdeki dönemde daha çok Uşak’ta olarak Sivil Toplum Kuruluşlarıyla daha fazla bir araya geleceğiz. Bulunduğumuz makamların ilimize hizmet etmek için aracı yer olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda sizlerden gelen projeler ve talepler bizim için çok önemli. 4 yıl gerçekten kısa bir süre ve bu kısa sürede kalıcı projelere imza atmak istiyoruz” dedi.

Uşak’ın yeni yatırım konusunda eksiklikleri olduğunu belirten Uşak Milletvekili Mehmet Altay de “Uşak’ın önemli sektörleri arasında yer alan geri dönüşüm için ileride oluşabilecek sorunlar için şimdiden çözümler üretmek gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda gerekli çalışmaların başlamış olması sektörün gelişmesi için çok önemli. Biz de Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın başlatmış olduğu çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ UTSO’YU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 14:40:02
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 17:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?