2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Alper’den acılı babaya iş sözü

AK PARTİ İL BAŞKANI ALPER’DEN GÖZLERİ ÖNÜNDE OĞLU ÖLDÜRÜLEN ACILI BABAYA İŞ SÖZÜ

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, geçtiğimiz ay tarla anlaşmazlığı yüzünden gözleri önünde oğlu öldürülen acılı babayı evinde ziyaret ederek iş sözü verdi.

Uşak’ın Banaz İlçesi’ne bağlı Yazıtepe Köyü’nde Ramazan ayının 3. günü tarla anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada 17 yaşındaki Harun Kiraz babasının gözleri önünde aynı köyde ikamet eden M. T. ve oğlu H.H.T tarafından av tüfeği ile öldürülmüştü. Olay sonrası cinayet zanlıları tutuklanırken acılı aile büyük bir üzüntü yaşadı. AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ve Kadın Kolları Başkanı Gülderen Arıtürk dün akşam saatlerinde Banaz İlçe teşkilatıyla birlikte Kiraz ailesini evde ziyaret ederek taziyede bulundu. Baba Rıfak Kiraz’dan olayla ilgili bilgi alıp sıkıntılarını dinleyen Hilmi Alper, acılı babaya iş sözü verdi.

Gözleri önünde oğlu öldürülen Rıfat Kiraz olayla ilgili bilgi vererek, “ Ramazan günü tarlada işlerimizi yapıyorduk. Karşı aileyle o güne kadar hiçbir kavgamız ve husumetimiz yoktu. Hayvanlarımız onların sınırına yaklaştığını gördük. Oğlum Harun hayvanlarımızı kendi tarlamıza doğru yönlendirmeye gitti. Bu sırada karşı taraf oğlumu gözlerimin önünde öldürdü. Olaydan sonra büyük bir şok yaşadık. Hiçbir suçu olmadan oğlum genç yaşta bir hiç uğruna hayatını kaybetti. Olayın şokunu hala atlatamadım. Bu acı olayı unutmak için biraz köyden uzaklaşmak ve bir işle meşgul olmak istiyorum. Sizlerden bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum”dedi.

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper acılı babayı teskin ederek iş talebini yerine getireceklerini söyledi. Acılı baba Rıfat Kiraz ve büyük oğluna iş sözü veren Alper, “ Talihsiz bir olay meydana gelmiş. Bu ailemizi ziyaret edip acılarını paylaştık. Sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştık”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 11:30:03
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 13:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet canlı IP: 85.107.44.xxx Tarih : 10.10.2009 18:05:21

68 kuşagındanım 80 önçesi aklıma geldi. il ilçe başkanları vatantaşların sorunlarını dinlerdi. chp nin çeşitli kademelerinde  görev aldım. halen il delegesiyim. ama malesef , başarının devamını dilerim. yapılanlar mutlaka geri döner.