2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Alper'in 2010 yılı temennisi

AK PARTİ İL BAŞKANI ALPER’İN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper yayınladığı yeni yıl mesajında 2010 yılının barış ve huzur yılı olması temennisinde bulundu.

Yeni yılın mevcut birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesine vesile olacağına inandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, “Yeni bir yıl başlarken, biten yıl neler yaptığımızı, neler yapacağımıza gözden geçiririz. Çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünürüz. Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız ve yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekir” dedi.

AK Parti hükümetinin önemli ve sağlam adımlar atarak ülkedeki güven ve istikrar ortamına zarar verilmesine izin vermediğine kaydeden Alper şunları söyledi; “Ülkemiz yıllarca istikrarsız ve vizyonsuz hükümetlerin elinden AK Parti iktidarları ile kurtulmuştur. Şu anda Türkiye gerek iç istikrarı gerekse dış politikadaki etkili ve sözü dinlenirliği ile gerek bölgesinin gerekse dünyanın önemli bir gücü haline gelmiştir. 2010 yılında da amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını bütün dünyaya göstermek olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2010 yılının, sevinç ve mutluluklarla dolu geçmesini, Ülkemizde yaşanan terör olayları başta olmak üzere, tüm dünyada terör, savaş ve krizlerin ortadan kalkmasına, barışa, dostluğa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum”

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 10:00:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?