4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Alt geçitler korku tüneli gibi

Uşak’ta tinercilerin ve sarhoşların mekanı haline gelen alt geçitlere yazılan yazılar çirkin bir görüntü oluşturuyor. Uşak’ta Ankara yolu üzerinde bulunan alt geçitler, özellikle akşamları tinercilerin ve sarhoşların mekanı haline geldi.

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz belediye olarak hemen her gün alt geçitlerin temizliğini yapıyoruz. Uşak kalkının kent bilinci gelişmediği için park ve bahçelerde olduğu gibi alt geçitleri de amacı dışında kullanıyor. Bizim görevimiz buraların bakım ve temizliğini yapmak. Ancak vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Biz alt geçitlerin amacına yönelik olarak kullanılabilmesi için adam tutamayız. Çözümün kent kültürünün artması olduğuna inanıyorum. Bu şehirde yaşayan herkes çevre temizliğine kendi ev temizliği kadar dikkat etmesi gerekiyor. Bunu sağlayabildiğimiz zaman bu tür sorunlar yaşanmayacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 16:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevil IP: 83.135.13.xxx Tarih : 1.03.2005 00:17:51
yani ben gördügüm gibi en temiz alt gecic tünelli, ben almanyada yasiyorum ve ordaki tüneller asill aynen korku filmlerdeki gibi,bide merkezlerde münchende veya kölnlerde cok piss les gibi kokuyor bide uzun tünellerin cikis ve giris veri bille gözükmüyor bazilarinki heryerde bira siseleri ve duvarar bile gözükmüyor plaketlerden ve en cok da grafitilerden ve bide hic güvenli degil bu tüneler. sizin o usakdaki tunell okadar önemsenicek bi durum degildir bence...yani demek istedigim usakta daha büyük konusalicak problemleri vardir oda su an aklima gelenlerde mesela usakin hijyenik durumudur, bazi yerlerde cöplük kutulari yok ondan cöpler yerlerde geziyor, daha fazla cöp kutulari konmasi gereklidir sokaklarimiz temiz tutmak icin. Ve en büyük problemi su usakin bazi yerleri les gibi kokuyor, lahmin yüzünden bu duruma bir cözüm bulmusunuzdur kesin, umarimm en kisa zamanda halledilir bu lahm durumu.bide trafik problemleride var ben bu yaz usakdayken fark ettim benim otobüslen carsiya giderken bi cok trafik olan kavsaktatan geciyoruz ordada ya labalar yada trafik belirtisi bile yok onun icinde fecih kazalar oluyor yani oraya bari trafik belirticizi koymak lazimdir. simdi tam konudan cikktim cok sorry ama umarim yinede okunur bu yazim ve özur bazi sevleri ne demek istedimi anlamakta sorluk cekiyorsaniz türkcem pek iyi degilde ondandir ve lütven bu mektubu komik diye görmeyin ben anca bu sekilde anlatabiliyorum demek istediklerimi. iyi günler size sevil