2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Apaydın seçim startı verdi

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Dikilitaş Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına start verdi. Mahalle sakinleri ile kahvehanede bir toplantı yapan Başkan Apaydın 5 yıl boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti’den 29 Mart yerel seçimlerinde yeniden Uşak Belediye Başkan Adayı olan Mesut Apaydın, seçim çalışmalarına başladı. 5 yılda birçok projeye imza atarak şehrin gelişmesine ve değişmesine büyük katkıda bulunduklarını belirten Başkan Apaydın, “Göreve geldiğimizde hava kirliliği hat safhada olan, atık suları dereye boşalan, otopark sıkıntısı yaşayan, çocuklarını oynatacak spor sahaları ile park bulamayan ve yıllardır atıl durumda yarım kalan inşaatları olan ve en önemlisi bir türlü kabuğunu kıramayan bir İl’in yönetimini devraldık. İlk olarak çevre sorunları ile başladığımız çözüm mücadelesinde şu anda büyük bir aşama kaydederek şehrimizin gelişmesine ve değişmesine vesile olduk” dedi.

Başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan olmak üzere tüm kabine üyelerinin destekleri ve güzel bir ekip çalışması ile Uşak’ta önemli yatırımların yapıldığını dile getiren Başkan Mesut Apaydın, “Küçükler İçme Suyu Arıtma Tesisi gibi birçok projemiz Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Bakanlarımız tarafından yakından takip edildi. Bundan sonraki dönemde göreve devam ettiğim sürece bu destekler artarak devam edecektir. Biz vatandaşlarımızdan aldığımız destekle yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Göreve geldiklerinde birçok sorunla karşılaştıklarını da ifade eden Başkan Apaydın, “Yatırım için kolları sıvadığımızda hep karşımıza birilerinin engellemeleri çıktı. Çöp depolama alanı ve kentsel dönüşüm alanı gibi ilimizin çehresini değiştirecek ve sağlıklı bir kent ortaya çıkaracak olan projeler için hep mahkemelerde süründürüldük. Bunlar olmasa idi yaklaşık 2 yıl önce bu projeler hayata geçmiş olacaktı. Bundan dolayı ilimizin gelişmesinde zaman kaybettirildik. Bu projeleri hayata geçmek üzere yargı sürecini geçtik, tüm mahkemeleri kazandık. Projelerin hayata geçmesi için artık kimse bizi engelleyemeyecek. Değişim için mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Biz yatırımlarımızı sadece bugün için değil gelecek için yapıyoruz. Biz kendimizi değil çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Bunun için ‘Durmak Yok Hizmete Devam’ sloganı ile hizmet seferberliğimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Apaydın mahallelerde bilgilendirme toplantılarının yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da devam edeceğini sözlerine ekleyerek vatandaşların sorularını da yanıtladı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 16:23:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?