2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Apaydın'dan şampiyona ödül

Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında 69 kiloda Türkiye birincisi olan Sait Sabri Ağaoğlu Lisesi öğrencisi Haldun Kullay Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın’ı ziyaret etti.

20-22 Şubat tarihlerinde yapılan şampiyonaya Uşak Belediyesi’nin sporcusu olarak katılan genç halterci Kullay, silkmede 125 kg, koparmada da 102 kg ve toplamda 227 kg kaldırarak altın madalya kazandı.

Genç halterciyi başarısından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Mesut Apaydın, “Böyle büyük bir organizasyonda dereceye giren sporcumuzu, onu yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Yaşamında spora düzenli olarak yer veren herkes başarılı olur. Biz Uşak Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz sürekli devam etmektedir. Sporcularımızın daha başarılı olmaları için Uşak Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi her zaman yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tekrar sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Genç sporcuya altın hediye eden Belediye Başkanı Mesut Apaydın Kullay’ın çalışmalarında destek olacaklarını söyledi.

Halter Federasyonu tarafından olimpiyatlara aday gösterilen genç haltercinin Tayland’da yapılacak Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasına katılmak üzere mili takım kampına çağrıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 16:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih yağcı IP: 78.171.176.xxx Tarih : 24.02.2009 21:14:36

sporcumuzu gönülden tebrik ediyorum.boyle sporculara destek olunması gerek