2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Apaydın'dan UTSO'dan destek istedi

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Mesut Apaydın, seçim çalışmaları kapsamında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nı (UTSO) ziyaret etti.

Kentsel dönüşüm ve 3. sanayi sitesi projeleri için UTSO yönetiminden destek isteyen Başkan Apaydın, gerçekleştirdikleri projelerle ilgili bir sunum yaptı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman ile UTSO Meclis Başkanı Halil Ağaoğlu’nu AK Parti İl Başkanı Ali Işık, Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaret eden Apaydın, 3. sanayi sitesi projesini mutlaka gerçekleştireceklerini söyledi. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları ve yeni dönemde yapacakları projeleri de bir slayt gösterisi ile UTSO yönetimine tanıtan Mesut Apaydın, kentsel dönüşüm ve 3. sanayi sitesi için destek istedi.

Kentsel dönüşümün kent için mega proje olduğunu, hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini Kaydeden Mesut Apaydın, “ Yaklaşık iki yıldır dönüşümle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile protokolü imzaladık ve proje son aşamaya geldi. Kentin vizyonunu genişletecek dönüşümü uygulamakta kararlıyız. UTSO olarak sizlerden bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek bekliyoruz. Proje gerçekleştiğinde modern bir kent haline geleceğiz”dedi.

Kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan küçük işletmeleri de mağdur etmeyeceklerini ve 3. sanayi sitesi projesi ile esnafın esnafın önünü açacaklarını da anlatan Apaydın, “ Kentsel dönüşümü yaparken alanda kiracı olarak bulunan işletmelerimizi mağdur etmemek için 3. sanayi sitesi kuracağız. Hem bu alandaki hem de kent içerisindeki esnafımızı 3. sanayi sitesinde toplayacağız. Şuanda 3. sanayi sitesi ile ilgili talepleri almaya başladık. AK Parti olarak projeyi önemsiyoruz ve yeniden seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğiz”diye konuştu.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman ise küresel kriz nedeniyle zor bir dönem geçiren küçük esnafın ve KOBİ’lerin desteklenmesi gerektiğini dile getirerek, “ UTSO olarak 3. sanayi sitesi kurulması projesini destekliyoruz. Dönüşüm alanında yer alan işletmelerimizin mağdur olmaması için bunu önemsiyoruz. Çünkü kentsel dönüşüm uygulamaya geçirildiğinde alanda yer alan esnaf mağdur olacak. 3. sanayi sitesinin kentsel dönüşümden önce hayata geçirilmesi daha önemli. Esnafın mağdur olmasını engelleyecek böyle bir çalışmayı planladığınız için teşekkür ediyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 14:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?