2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Apaydın'ı hırs bastı

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Mesut Apaydın, düzenlediği basın toplamtısında seçimleri açık ara kazanacağını iddia etti. Uşak’taki seçimlerde CHP’nin ikinci parti olacağını da savunan Apaydın, “MHP Adayı Ali Erdoğan’ı bir önceki seçimde yıkmaktan büyük bir zevk aldım. Bu seçimde de farklı şekilde kazanıp Ali Erdoğan’ı mağlup edeceğim”dedi.

Parti binasında Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, İl Başkanı Ali Işık ve Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir ile birlikte basın toplantısı düzenlenen Mesut Apaydın, yapılan son anketlerde açık ara önde olduklarını iddia etti. Bir kaç gün önce yaptırdıkları anketten AK Parti’ye yüzde 48, CHP’ye yüzde 30 ve MHP’ye ise yüzde 20 oy çıktığını açıklayan Mesut Apaydın, anket sonuçlarına göre iki partinin toplamında daha fazla oy alacaklarını savundu. Yaklaşan seçimler öncesi siyasi partilerin hiç bir taşkınlığa yol açmayan, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olmadan örnek bir seçim propagandası yürüttüğünü ifade eden AK Parti Adayı Mesut Apaydın, “ Şuanda Belediye Başkanı olarak tüm partilerimize izledikleri bu duyarlı tavır nedeniyle teşekkür ediyorum”dedi.

BUNDAN SONRA DA ADAY OLURSA KARŞISINA ÇIKARIM
Seçimle ilgili yerel ve ulusal anlamda bir çok anketin yapıldığını kendilerinin de güvenilir şirketler vasıtası ile anketler yaptırdıklarını anlatan Apaydın, “2004 seçimlerinde MHP Adayı Ali Erdoğan’a karşı bir zafer kazanmıştım. Ankara’da olduğu gibi Uşak’ta da MHP adayı bizim karşımızda alternatifmiş gibi gösteriliyor. Buradaki amaç CHP’nin oylarını arttırmaktır. Ben 2004 yılında MHP Adayı Ali Erdoğan’ı az bir farkla da olsa yıkmaktan büyük bir zevk duydum. 29 Mart’ta ise daha fazla bir farkla Ali Bey’i yıkacağım ve bundan da büyük bir mutluluk duyacağım. Bu seçimlerden sonra bir daha aday olmayı düşünmüyorum ancak Ali Erdoğan bundan sonra da aday olmaya devam ederse bende karşısına aday olarak çıkarım”dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, bazı çevrelerin her türlü engellemesine karşın AK Parti’nin oylarını yükseltmeye devam ettiğini öne sürerek, “ İki seçim kazanmış bir parti olarak anketlerde oyumuzu yükseltiyor olmamız bizim için çok önemli. Arkamızda halk desteğinin artarak devam ediyor olması olağanüstü bir güçtür. Ülke genelindeki anketlere göre biz 29 Mart il genel meclisi seçimlerinde yüzde 47,9 oy alacağız. Bu bir iki puan değişebilir. Ülkenin en önemli sorunları arasında bulunan işsizlik sorununu da güçlü bir hükümet çözer. AK Parti iktidarı halktan aldığı güçle işsizlik sorununu da çözecek tek siyasi partidir. Umutsuzluk ortamı oluşturmaya gerek yok. Halkımız bu tür propagandalara rağbet göstermeyecektir ve yapılan anketler bunu zaten gösteriyor. Uşak Belediye seçimlerini de kazanacağımıza yürekten inanıyoruz”dedi.

Basın toplantısında en son konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Işık ise Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinden duydukları üzüntüyü dile getirerek, enkazın bir an önce bulunup Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin sağ olarak kurtarılmasını umut ettiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 23:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ak IP: 78.171.182.xxx Tarih : 31.03.2009 13:48:57

evet evet eze eze kazandın mesut bey... asıl ali bey ezerek kazandı bir önceki seçimde durumlar daha değişikti... ben bir ak partili olarak oyumu mhpye verdim...  çalışmayan belediye istemiyoruz çünkü taş yığınlarıyla uğraşan belediye değil hizmetle uğraşan istihdam yaratan işsizliği önlemeye destek veren belediye istoyurz...