2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Aracını gölete sürüp intihar etti

Uşak'ta, aşk yaşadığı iddia edilen öğrencisinin ayrılmak istemesi üzerine dün gece otomobili gölete sürerek intihar eden öğretmen Murat D.'nin kullandığı otomobil bugün göletten çıkarıldı.
Olay, Uşak'ta dün gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi.

Öğrencisi B.H. (18) ile aşk yaşadığı iddia edilen Uşak Ticaret Meslek Lisesi meslek öğretmeni Murat D., B.H. ile birlikte bulunduğu otomobili gölete sürerek intihar etmişti. Olayda öğretmen Murat D. hayatını kaybetmiş öğrencisi B.H. ise yaralanmıştı. Karağağaç Göleti'nin içerisinde bulunan otomobili çıkarmak için bugün çalışma başlatıldı. Uşak Sivil Savunma Müdürlüğü'nden gelen ekiplerin sürdürdüğü çalışma sonucu otomobil göletten çıkarıldı.

Jandarma tarafından otomobilde yapılan incelemenin ardından otomobil otoparka çekildi.
Öğretmen Murat D., dün akşam aynı okulda öğretmenlik yapan arkadaşı Nazım Çetin A.'dan otomobilini istedi. Arkadaşına, "Kan vermeye gideceğim" diyen Murat D. daha sonra H.B. ile birlikte şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karaağaç Göleti'ne gitti. Gölet kenarında 64 KT 453 plakalı otomobil içerisinde aralarındaki sorunları tartışan Murat D. ile H.B. sorunlarını gideremedi. Bunun üzerine öğretmen Murat D., "Birlikte ölelim" diyerek otomobili gölete sürdü.


Murat D. ile öğrencisi arasında bir aşk ilişkisi olduğuna dair bilgisi olmadığını belirten Nazım Çetin A., olaya çok şaşırdığını ifade etti.


Öte yandan Murat D.'nin bir yıl önce eşinden ayrıldığı ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu öğrenilen Murat D.'nin bankalara yüklü miktarda kredi borcu olduğu da iddia edildi. Murat D.'nin annesinin yanında kaldığı ve beş yıldır Uşak'ta görev yaptığı belirtildi.


Olayda gölete düşen otomobilden yaralı kurtulan lise öğrencisi B.H. da Uşak Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. B.H.'nın da yaklaşık bir yıldır ailevi sorunlar yaşadığı bildirildi. Öğretmeni Murat D. ile ilişkisini akrabalarının bildiği de söyleniyor. B.H.'nın olayın şokunda olduğu ve kimseyle görüşmek istemediği belirtildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 19:32:29
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 22:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berk aydın IP: 94.121.167.xxx Tarih : 24.04.2009 22:36:27

arabayı niye emanet alıyor.demekki ögretmen  niye  bir  araba almıyor. yorumu  yazan..uşaklı  9 yaşında bir coçuk