2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Arca'ya göre en büyük sorun plansızlık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Talat Arca seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek üyelerin sorularını cevapladı.

29 Mart seçimlerini kazanmaları halinde gerçekleştirecekleri projeleri anlatan ve kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını ifade eden Talar Arca, kentin en büyük sorununun planlama eksikliği olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı gezerek görüş alış verişinde bulunduklarını gerçekleştirecekleri projelerle ilgili sivil toplum örgütlerinin görüşlerini aldıklarını kaydeden CHP Adayı Talat Arca, “Kentsel dönüşüme karşı değiliz ama mevcut belediye yönetiminin uygulamaya çalıştığı yönetim değişmesi gerekiyor” dedi.

Yerel seçimler için iddialı bire ekiple yola çıktıklarını da savunan Arca, “ Uşak'ın en büyük sorunlarının başında planlama eksikliği geliyor. Her alanda yaşanan planlama eksikliğini gidermek için belediyenin kapıları halka ve sivil topluma açık olmalıdır. Sorunların çözümü için sivil toplumun görüşlerini de alarak bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Seçimi kazandığımızda da sivil toplum temsilcileri ile belli aralıklarla görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Kentsel dönüşüme karşı değiliz ancak çalışmaların doğru yapılması gerektiğine inanıyoruz. Mevcut yönetim bu konuda yanlış yöntemler uyguluyor. Öncelikle yanlış yöntemleri değiştireceğiz. Daha sağlıklı katılımcı bir anlayışla dönüşüm projesini uygulayacağız”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 12:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?