8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Aşevi destek bekliyor

Günlük iki öğün bin 350 kişiye sıcak yemek dağıtan Uşşak Aşevi, Ramazan ayında hayırseverlerin destekleri ile bu sayıyı arttırmak istiyor.

Uşşak Aşevi, Ramazan ayı ile birlikte yoksul vatandaşlara yönelik gıda yardımını arttırarak devam ettirmeyi hedefliyor. Uşşak Aşevi ikinci Başkanı Mustafa Salıcı, yoksulların gözetilebilmesi için hayır sahiplerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Ramazan ayında iftar ve sahur yemeği dağıttıklarını anlatan Salıcı, “Uşşak Aşevi hayırsever insanların destekleriyle ayakta duruyor. Kurulduğu günden bu yana yoksulları gözeten Aşevi aynı heyecanla Uşak halkına hizmet etmeyi sürdürecek. Aşevinde hizmetlerin hiç aksamadan devam edebilmesi için yardımseverlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Uşak halkının kendilerine her zaman sahip çıktığını sadece sıcak yemek değil, her alanda insanlara destek olmaya çalıştıklarını da anlatan Mustafa Salıcı, “ Her yıl yoksul ailelerimizin çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Bayramlarda giyecek yardımı yapıyoruz. Kimsesizleri barınma evlerimizde misafir ediyoruz. Bu hizmetlerin devam etmesi hayır sahiplerinin vereceği desteğe bağlı. Özellikle Ramazan ayında sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız Aşevimize daha fazla destek vermelidir. Bu yıl Ramazan boyunca bin 350 kişiye sahur ve iftar yemeği hizmeti vereceğiz. İsteyen iftar ve sahurunu Aşevinde isteyen ise yemeğini evine götürerek evinde yapabilecek. Bu vesile ile Uşak halkının Ramazan ayını da kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2011 Pazartesi 14:58:03
Güncelleme :2 Ağustos 2011 Salı 00:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?