2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Aşevinden sünnet şöleni

Uşşak Aşevi Yardım Kültür ve Hizmet Vakfı, her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü sünnet şölenini bu yılda gerçekleştirecek. Uşşak Aşevi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokur, bu yıl maddi durumu olmayan 200 çocuğu sünnet ettirmeyi amaçladıklarını söyledi.

1993 yılından bu yana Uşak halkının destekleriyle yoksul vatandaşlara yardım hizmetleri yürüten Uşşak Aşevi bu yıl 13. sünnet şölenine hazırlanıyor.
Uşşak Aşevi'nin “Bir fakiri de sen doyur” sloganı ile kururlduğunu ve bugün Uşak'taki tüm ihtiyaç sahibi insanlara sıcak yemek hizmeti sunduğunu anlatan Ahmet Dokur, “Halkımızın verdiği güç ve destekle çalışıyoruz. Bu görev bilinciyle sosyal sorumluluğumuz olduğuna inandığımız bir faaliyeti daha organize edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocukları için her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şöleni düzenledikdedi.

Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ailelerin 14 Haziran tarihine kadar başvuru yapması gerektiğini de söyleyen Dokur, “Bugüne kadar her yıl ortalama 200 civarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. 2000’in üzerinde sünnet operasyonunu organize ettiğimiz halde sünneti gerçekleştirilen çocuklarımızın hiçbirinde ciddi bir sağlık problemiyle karşılaşmadık. Bizler Uşşak aşevi yönetimi, gönüllüleri, maddi, manevi destekçileri ve tüm uşak halkıyla geniş bir aile olduğumuzun bilinç ve gururu içindeyiz. Bir fakiride sen doyur sloganımızı bir evladımızı da sen sünnet ettir sloganına dönüştürerek yardımsever uşak halkının dikkatini bir kez daha Aşevimize çekmek istiyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 14:25:45
Güncelleme :11 Haziran 2009 Perşembe 14:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?