2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Aşkını bilbordlara yazdırdı

Uşak Üniversitesi’nde öğrenci olan bir genç aşkını bilbordlara yazdırdı. Çılgın aşık, sevgilisine bilbord reklam panoları aracılığıyla evlenme teklifinde bulundu.

Başar adlı Üniversite öğrencisi genç aşık, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Doğan Özkaraman Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi karşısındaki bilbord reklam panoları arcılığı ile sevdiği kıza evlenme teklifinde bulundu. İki gün önce bilbordlara verdiği ilanla dikkat çeken çılgın aşık bilbordlara, "Kevser’im Benimle Evlenir misin ? Başar” yazısı yazdırdı. Reklam panosunun iki kenarına kalp işareti ve çiçekle süsleten çılgın gencin bu ilanı görenleri şaşırttı. Bazı vatandaşlar bilborddaki evlenme teklifinin reklam olabileceğini düşünürken, bazıları da gerçek bir evlenme teklifi ise bunun mükemmel ve çılgınca bir fikir olduğunu söyledi.

Aşkını bilbordlara yazdırarak evlenme teklifinde bulunan gencin Uşak Üniversitesi’nde öğrenci olduğu öğrenilirken sevdiği kızın ise başka bir şehirde üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Uşak Üniversitesi’nde öğrenci olan Başar adlı genç, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen sevgilisi Kevser’e sürpriz yapmak amacıyla bilbordlara evlenme teklifi verdi. Sevdiği genci ziyarete gelen genç kız ise sürpriz karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Genç aşıklar daha sonra Uşak’tan ayrılarak memleketlerine döndü.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?