2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Atletizm madalyaları dağıtıldı

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Bölümü tarafından 2008-2009 faaliyetleri arasında yer alan okullar arası Küçükler Atletizm il birinciliği yarışmaları tamamlandı.

Bir Eylül Şehir Stadyumu’nda sabah saatlerinde gerçekleştirilen Atletizm İl Birinciliği yarışmaları 6 ayrı kategoride yapıldı. Yarışmalara 8 okuldan toplam 50 öğrenci katılırken dereceye giren öğrencilere madalyalarını öğretmenleri verdi. Çekişmeli geçen yarışmalar sonunda derece elde eden öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü atletizm yarışmalarının yıldızlar kategorisi müsabakalarının yarın yapılacağını bildirdi. Bugün gerçekleştirilen yarışmalarda öğrenciler 75 metre, 800 metre, bin metre koşu ile uzun atlama, fırlatma topu ve yüksek atlama branşlarında yarıştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, sporun her dalında okullar arası yarışmalar düzenlediklerini ifade ederek müsabakalara katılan tüm öğrencilere katılım belgesi, dereceye girenlere ise madalya okullara da kupa verdiklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 15:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?