2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Banaz AKP'de Varol dönemi

AK PARTİ BANAZ İLÇE BAŞKANLIĞINA HAMİT VAROL GETİRİLDİ

AK Parti Banaz İlçe Başkanlığı görevine yapılan yönetim kurulu toplantısı sonunda Hamit Varol seçildi. 3 adayın yarıştığı seçimde diğer adaylar Kazım Çelik ve Halil Yılmaz Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti Banaz İlçe yönetimin yapığı seçime saygı duyduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, “İlçe yönetimimiz kendi içersinde yaptığı demokratik bir seçim ile Hamit Varol’u başkan olarak seçmiştir. Bundan sonraki süreçte İlçe Teşkilatının birlik ve beraberlik içersinde daha aktif çalışma dönemi başlamaktadır. Toplumun her kesimini kucaklayarak Banaz ilçesinde AK Parti teşkilatı olarak başarılı bir dönem geçirilmesinin sağlanacağına inanmıyorum. İdeolojiden ve kişisel menfaatlerden uzak tamamıyla millete hizmeti düşünen bir partiyiz. Bu nedenle hem İl, hem de ilçe teşkilatları olarak tek hedefimiz vatandaşa hizmettir” dedi.

Banaz ilçesine “Biz” düşüncesi ile yeni bir yönetim anlayışı oluşturacaklarını belirten İlçe Başkanı Hamit Varol ise “Bugün itibari ile ilçemize yapacağımız hizmetleri tüm partilimizin birlikte vereceği kararlar doğrultusunda olacaktır. ‘Ben’ kelimesini artık kabul etmiyoruz. Bundan sonraki dönem ‘biz’ olgusu bizim için önemlidir. Her üyenin fikirleri doğrultusunda İl Başkanlığının, Vekillerimizin destekleri ile İlçemize en güzel çalışmaları yapacağımıza inanmıyorum” dedi.

AK PARTİ BANAZ İLÇE BAŞKANLIĞINA HAMİT VAROL GETİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 12:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?