2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Banaz'ın genç kızları il şampiyonu

Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından 2008-2009 faaliyetleri arasında yer alan okullar arası Genç Kızlar Futbol Turnuvası il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kalfa Koruluğu tesislerinde gerçekleştirilen il birinciliği müsabakalarına 4 okul katıldı.

Banaz Şehit Tuncay Durmuş Çok Programlı Lisesi’nin birinci olduğu müsabakalarda Anadolu Ticaret ve Ticaret Lisesi ikinci, Alper Günbayram Lisesi üçüncü, Uşak Lisesi ise 4. oldu. İl birincisi olan Banaz Şehit Tuncay Durmuş Çok Programlı Lisesi 11-13 Şubat 2009 tarihlerinde Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yapılacak yarı final müsabakalarında Uşak’ı temsil edecek. İl birinciliği müsabakaları renkli görüntülere sahne olurken, düzenlenen kupa töreninde okullara kupaları ile başarı belgelerini Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün verdi.

Milli Eğitim olarak sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, müsabakalarda yer alan öğrencileri kutladı.

Eğitimdeki kaliteyi arttırmak için çalıştıklarını kaydeden Recep Düzgün, “Uşak olarak son yıllarda başarı çıtamızı yukarılara taşıdık. Biz öğrencilerimizin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılı olmasını istiyoruz. AB projeleri ile sınavlardaki başarımız bizi mutlu ediyor. Sportif alanlarda da başarılı iller arasında yer almak istiyoruz. Bunu sağlamak için okullarımıza katkı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin derslerini aksatmadan bu tür organizasyonlarda yer almasını bekliyoruz. Sportif başarılar hem öğrencilerimizi hem de bizleri moral veriyor”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 23:57:59
Güncelleme :23 Ocak 2009 Cuma 01:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irem özen IP: 78.162.54.xxx Tarih : 24.01.2009 15:29:53

tebrik ederim..........