4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Banka farelerine cezaevi yolu

Uşak’ta önceki gün öğle saatlerinde İşbankası’ndan çektiği parayı yatırmak için Halkbank’a giren Burak Özyurt’un 60 bin YTL’sini çalmak isterken suçüstü yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü gün ortasında Halkbankası Uşak Şubesi’nde hırsızlık girişiminde bulunan Nevzat Kılıç (31), Velit Es (30) ve Volkan Güdücü (19), nöbetçi savcılık tarafından tutuklanarak Uşak Cezaevi’ne gönderildi. Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan üst aramasında sahte kimliklerin yanısıra uyuşturucu madde de taşıdıkları belirlenen zanlıların hırsızlık, uyuşturucu tacirliği, gasp ve kapkaç gibi bir çok olaydan sabıkalı oldukları anlaşıldı.

Gözaltı süreleri dolan 3 soyguncu, bugün öğle saatlerinde çıkarıldıkları nöbetçi savcılık tarafından ’Sahte kimlik kullanma, kimliğini gizleme, gasp, uyuşturucu hap bulundurma, hırsızlık’ suçlarıyla tutuklanarak Uşak Cezaevi’ne gönderildi.

Bu arada, soygunculardan Nevzat Kılıç’ın daha önceden 25, Velit Es’in 30 ve Volkan Güdücü’nün 12 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı belirlenirken, Nevzat Kılıç’ın yapılan üst aramasında uyuşturucu haplar ele geçirildiği bildirildi. Nevzat Kılıç, Velit Es ve Volkan Güdücü’nün hırsızlık amacıyla İzmir’den geldikleri belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 02:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?